16 Oct 2021

Taller de baix eléctric amb David Marroquin

DESCRIPCIÓ

El taller de baix està dirigit pel músic David Marroquín: format en contrabaix per l’ESMD, paral·lelament estudia jazz i baix elèctric a la seva ciutat natal, Mèxic. El 2006 es trasllada a Barcelona per perfeccionar els seus estudis a l’Aula de música moderna i jazz del Conservatori del Liceu. Guanya una beca Berklee World Scholarship Tour. L’AIE li concedeix una beca per tres anys consecutius. Ha format part de projectes i festivals de jazz i world music, entre els quals destaquen: Barcelona Gospel Messengers (Festival Vijazz), Soultime Kena Toledo y Jordi Bonell (Festival de Jazz de Barcelona), Ivan Illic Trio (Festival de Jazz de Nisville Belgrado i Festival de Jazz de Kosovsca Mitrovica), Muriel Grossman Cuartet (Festival de Jazz Ibiza), Baiao Brasil (Gira Diversons La Caixa), AxisOrca (Festival de Jazz de Vic), entre d’altres. Actualment forma part de diversos projectes com a baixista i contrabaxista. Estem davant d’un músic multidisciplinari. Us hi convidem a participar en el seu Taller de baix.

Taller gratuït. L’esdeveniment presencial té places limitades pel que et recomanem inscriure-t’hi al més aviat possible.

També pots inscriure’t per telèfon o de manera presencial a la recepció de l’escola: Vía Augusta 108, Barcelona / Telèfon. +34 930 15 17 18 / info@arsvivabcn.com

T’hi esperem!

IMPARTIT PER

 • David Marroquín

  David Marroquín

  Social Links

Inscripció : Taller de baix eléctric amb David Marroquin

  Tens algun coneixement musical previ, has tocat alguna vegada el baix o algun altre instrument amb anterioritat? Si vols pots comentar-ho aquí:

  Vols rebre informació de properes activitats?*

  Inscripció

  Comparteix aquest esdeveniment