Juan Pablo Bettinotti

  • GuitarraClasses individuals

Guitarrista i professor superior de música amb orientació en música de cambra pel Conservatori Superior de Música de la Ciutat de Buenos Aires Ástor Piazzolla. Llicenciat en Arts Musicals per la Universitat Nacional de les Arts d’Argentina. Amb un Màster en Interpretació de la Música Clàssica i Contemporània a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Amb una llarga trajectòria concertística com a solista i integrant de diversos conjunts de cambra, té experiència com a docent a l’etapa de primària i secundària i també a conservatoris de música.

Actualment treballa com a professor de guitarra a l’Escola de música Ars Viva, l’Escola de Música Joan Llongueres i al projecte Gamba Música de Barcelona.

Forma part de diversos conjunts com ara “La Claraboya Amarilla” (veu i trio de guitarras), “DúoLogos”(mezzosoprano i guitarra), «Dúo Samai» (clarinet i guitarra) i el duo “Pampamar” (viola de gamba i guitarra) amb Anna Casademunt, el conjunt «Ars Menuda» amb la mateixa, destinat als més menuts.