Taller d’expressió emocional SolAzul

Amb Aseel Massoud i Karlijn Surminski

 

 • Taller adreçat a nens/nes de sis a 12 anys, on tindran l’oportunitat de treballar mitjançant l’art i la música l’expressió de les seves emocions. És una activitat dinamitzada i conduïda per dos grans professionals, Aseel Massoud i Karlijn Surminski, que compten amb experiència contrastada i, el més important, fan una feina honesta i d’excel·lència. Us hi recomanem mirar el projecte SolAzul i podreu comprovar tot això que us hi estem tractant de fer arribar.

 • Des d’ArsViva tenim un compromís ferm a la cultura i els professionals de la cultura, i som espai acollidor de propostes que tinguin com a propòsit el servei a les persones; i si pot ser amb activitats significatives i que ens fan passar una bona estona, som feliços. Hem decidit col·laborar amb aquesta proposta, ja que hem pogut comprovar amb la nostra experiència que és una activitat formidable. Hem volgut començar pels més petits, però molt aviat també estarà oberta a totes les edats, ja que durant aquest curs hem detectat que la Covid ens ha afectat a tots i tenim una responsabilitat educativa. Moltes gràcies per llegir-nos fins aquí.

 • Aquesta activitat té un preu de 29 euros per persona; en el cas de portar un germà o amic, l’activitat són 25 euros per participant.

  L'alumne té algun coneixement musical previ? Si vols pots comentar aqui:
  Vols rebre informació de properes activitats?*

  Informació sobre protecció de dades de l’alumnat:

  Responsable: Identitat: ARS VIVA, SCCL. – NIF: F67141648 Dir. Postal: VIA AUGUSTA, 108 BAIXOS Telèfon: 930151718 Correu electrònic: cooparsviva@gmail.com

  En nom de l’empresa tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat i realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers ex­cepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Ars Viva, SCCL estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

  Estem molt a prop de Plaça Molina