Taller d’expressió emocional SolAzul

Amb Aseel Massoud i Karlijn Surminski

Properes dates:

 1. Dilluns 16 d’Agost de 17.00h a18.00h.
 2. Dilluns 23 d’agost  de 17.00h a18.00h.

 

 • Taller adreçat a nens/nes de sis a 12 anys, on tindran l’oportunitat de treballar mitjançant l’art i la música l’expressió de les seves emocions. És una activitat dinamitzada i conduïda per dos grans professionals, Aseel Massoud i Karlijn Surminski, que compten amb experiència contrastada i, el més important, fan una feina honesta i d’excel·lència. Us hi recomanem mirar el projecte SolAzul i podreu comprovar tot això que us hi estem tractant de fer arribar.

 • Des d’ArsViva tenim un compromís ferm a la cultura i els professionals de la cultura, i som espai acollidor de propostes que tinguin com a propòsit el servei a les persones; i si pot ser amb activitats significatives i que ens fan passar una bona estona, som feliços. Hem decidit col·laborar amb aquesta proposta, ja que hem pogut comprovar amb la nostra experiència que és una activitat formidable. Hem volgut començar pels més petits, però molt aviat també estarà oberta a totes les edats, ja que durant aquest curs hem detectat que la Covid ens ha afectat a tots i tenim una responsabilitat educativa. Moltes gràcies per llegir-nos fins aquí.

 • Aquesta activitat té un preu de 29€ per persona; en el cas de portar un germà o amic, l’activitat són 25 euros per participant.

  Tria una data*

  Vols rebre informació de properes activitats?*

  Estem molt a prop de Plaça Molina